preskoči na sadržaj
Vijesti

Obavijest - Upute o organizaciji rada na daljinu


Dragi učenici,

pripremali smo vas u prvom polugodištu za rad na daljinu, a sada ćemo vam u nekoliko rečenica pokušati pojasniti koja su očekivanja vaših učitelja, koje su norme ponašanja i kako će uopće funkcionirati rad u "virtualnim učionicama". Prvo i najvažnije, očekujemo da budete pristojni i odgovorni u komunikaciji sa svim dionicima virtualnog prostora u kojemu obitavate, a kao drugo, ne manje važno, da budete marljivi i redovito pratite i izvršavate obveze koje se pred vas postavljaju. Molimo vas da pratite raspored sati i svaki sat prema rasporedu pristupite svojoj "virtualnoj učionici". Naravno, potpuno smo svjesni potencijalnih nestabilnosti s internet vezom ali u pravilu smatramo da ne bi trebalo biti većih problema u pristupu vašoj Google classroom učionici i  aktivnom sudjelovanju u radu. Očekujemo od vas da se u toku dana obavezno prijavljujete u učionicu i obavite predviđene zadatke, postavljate upite i sudjelujete u radu koji treba izvršiti u rokovima koje pred vas postave vaši učitelji. Takav način rada je prihvatljiv i pohvalan pa vas pozivamo da se dokažete pristupom i posvećenošću radu, a zasigurno će to vaši učitelji znati prepoznati.

 

U komunikacijskom smislu potpuno su neprihvatljivi svi nepoćudni oblici ponašanja s posebnim naglaskom na poštivanje dostojanstva i integriteta svakog sudionika nastavnog procesa. Djeco, sve ostaje zapisano, budimo odgovorni. Nažalost, ako budemo primorani, izreći ćemo mjere za one koji krše pravila i ne doprinose radu.

 

Od vaših učitelja možete očekivati raznolik pristup radu usmjeren na osmišljavanje raznih kreativnih zadataka, kvizova, upitnika kroz linkove koje treba otvoriti, video programe koje treba analizirati ili pokuse koje treba provesti i javiti povratno o rezultatima i opažanjima. Možete očekivati od učitelja  povratnu informaciju o samom procesu učenja te usvojenosti znanja i vještina u odnosu na očekivane odgojno-obrazovne ishode. Iskreno se nadamo brzom povratku u učionice i potpunoj normalizaciji nastavnog procesa.

 

Dragi učenici,

dobrodošli u učionicu, vaši učitelji vam žele uspješan rad!

Raspored sati:

Peti razredi

Šesti razredi

Sedmi razredi

Osmi razredi

Ulaz u virtualne učionice:

PETAŠI

Učenici petih razreda prijavljuju se sa svojim školskim AAI identitetom oblika ime.prezime@skole.hr 

Link za prijavu petaši

Kod predmeta: svvlklc

ŠESTAŠI, SEDMAŠI I OSMAŠI

Učenici šestih, sedmih i osmih razreda prijavljuju se preko svog već korištenog gmail računa.

Link za prijavu šestaši, sedmaši i osmaši

Kod predmeta 6.razred: 3d4dtpa

Kod predmeta 7.razred: fgztx2l

Kod predmeta 8.razred: xyfrngz

Napomena: Kod predmeta koristite ako  prilikom prijave niste unutar svoga razreda. Nakon prijave dobit ćete prikaz ulaska u Google učionicu, potražite u gornjem desnom kutu znak plusa  te ga kliknite te iz padajućeg izbornika odaberite " Pridruži se predmetu" te ćete unjeti kod predmeta (u našem slučaju razreda) kojem pripadate.

 

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Hrvoje Miklaužić   datum: 15. 1. 2021.

LOGO ŠKOLE

Kalendar
« Travanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


 

Tražilica

Anketa
Sviđaju li vam se Brezići br.9 ?
Popis udžbenika

Dokumenti za prikaz

Oglasna ploča

Korisni linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 6. 5. 2010.

Ukupno: 241671
Ovaj mjesec: 336
Ovaj tjedan: 1
Danas: 1
preskoči na navigaciju